Miód spadziowy – posiada właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne. Wspiera odporność i układ oddechowy, dzięki spadzi jest polecany w sezonie przeziębień.
Miód rzepakowy – dostarcza łatwo przyswajalnej energii i ma niższą kaloryczność niż biały cukier, dzięki czemu jest jego zdecydowanie zdrowszym zamiennikiem.
Miód rzepakowy – dostarcza łatwo przyswajalnej energii i ma niższą kaloryczność niż biały cukier, dzięki czemu jest jego zdecydowanie zdrowszym zamiennikiem.
Miód kremowany – miód nektarowy rzepakowy
Miód kremowany – miód nektarowy rzepakowy
Miód kremowany – z przewagą rzepaku
Miód wielokwiatowy – wzmacnia organizm i odporność, dodaje energii i witalności, łagodzi stany alergiczne dróg oddechowych.
Miód wielokwiatowy – wzmacnia organizm i odporność, dodaje energii i witalności, łagodzi stany alergiczne dróg oddechowych.